Kontant Finans Sverige AB (org nr 556847-4513) är ett Konsumentkreditinstitut, som bedriver tillståndspliktig verksamhet. Kontant Finans står under tillsyn av Finansinspektionen. Läs mer här.

Kontant Finans ingår i den Norska B2 Holding ASA, med ca 1 430 anställda. Gruppen har verksamheter i 12 europiska länder: Bulgarien, Estland, Finland, Kroatien, Lettland, Montenegro, Norge, Polen, Rumänien, Serbien, Slovenien och Sverige, och äger portföljer i Danmark, Italien och Litauen.

Vi erbjuder mindre lån, upp till 20 000 kronor, under en låneperiod på upp till fem år. Vår strävan är att vara ett enkelt och tryggt alternativ på en marknad med många olika aktörer. Samtidigt är självklart vårt mål att du ska kunna låna pengar enkelt och billigt.

Som kund till Kontant Finans kan du låna säkert och bekvämt, utan dolda avgifter, och du kan när som helst lösa lånet eller delar av det. Vi erbjuder en bra och stabil ekonomisk lösning när du råkar ut för oväntade utgifter.

Du hittar låneansökan och fullständiga lånevillkor här på hemsidan.

Lån med BankID

Vid godkänd låneansökan har du som kund möjlighet att signera digitalt med BankID istället för en fysisk påskrift. Detta räknas rent juridiskt som att du själv skrivit under. Signering med BankID gör att vi snabbt kan behandla din låneansökan och pengarna utbetalas därefter inom 2-3 bankdagar.

Är det något du undrar över och vill tala med oss om, kan du nå oss på 010-550 75 00.

Vi har öppet vardagar mellan 09.°°–17.°°

Välkommen med din ansökan!